Kapteenipalaveri muutti B-sarjan kaksilohkoiseksi ja aikaisti Liigacupin deadlineja


Tänään tiistaina järjestetty OKL-joukkueiden kapteenipalaveri teki päätöksiä tulevan kauden pelisäännöistä, arpoi Liigacup-parit kahdelle ensimmäiselle kierrokselle ja muutti B-sarjan jälleen kaksilohkoiseksi.Hyvin OKL-joukkueiden kapteenit tavoittanut kapteenipalaveri päätti tulevan kauden peleistä ja aikatauluista ripeän määrätietoisesti seuraavaa:

B-sarja pelataan kaudella 2017-2018 kahdessa lohkossa: lohkot ovat nimeltään Täl pual sarjaa ja Tual pual sarjaa. Tämä on tärkeää. A-sarjassa päätettiin pelata viime kauden tapaan kaksinkertainen runkosarja.

Täl pual sarjaa pelaavat (11 joukkuetta): #swag, TäH, SIKGT, HaKa, PaH, TJ, AiM_KiM, KLONKKU, Pinppi, D sekä eCCp

Tual pual sarjaa pelaavat (11 joukkuetta): TeSu, rairai, Plugi, RK, 9cmbnis, PePPy, 9+cmbnis, HAU, #swag.jr, KP sekä OP

Palaverissa aikaistettiin myös Liigacupin 2. ja 3. kierroksen takarajoja aikaisempiin vuosiin verrattuna. Kaikki aikataulut OKL:n runkosarjojen, jatkopelien ja Liigacupin osalta päivitetään OAMK:n sivuille joukkueiden nähtäväksi ja kalenteriin pistettäväksi (http://www.oamk.oulu.fi/liigatjakisat/talvi/okl/saannot/).

Myös tuoreeltaan arvotut ensimmäisten Liigacup-kierrosten otteluparit pääsee näkemään seuran sivuilta (http://www.oamk.oulu.fi/liigatjakisat/talvi/liigacup/).

Suurkiitokset kapteeneille ahkerasta osallistumisesta kauden avauspalaveriin.

Pelionnea ja lystikkäitä kyykkähetkiä kaudelle 2017-2018!

Tulevat tapahtumat

Apr
22
su
11.30 Wappukyykkä- ja mölökky
Wappukyykkä- ja mölökky
Apr 22 @ 11.30 – 16.30
Soutupaikan vieressä pelataan pienimuotoinen kyykkäturnaus johon mahtuu 16 neljän hengen joukkuetta. Kyykän jälkeen pelataan vielä mölökkyturnaus!
12.00 Sunnuntaikyykkä (Kyykkästadion 1...
Sunnuntaikyykkä (Kyykkästadion 1...
Apr 22 @ 12.00 – 13.00
(Kyykkästadionin kentät 1 & 2)